Setmanari d'informació local - 138 anys

Gili (El Pi): «Mentre esperam un Govern estatal ningú pensa en les necessitats de les Balears»

El president d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Tolo Gili, ha reaccionat a la sessió d'investidura al Congrés espanyol considerant que «després de dos mesos de les eleccions, o arriben a acords o que convoquin eleccions, però que no ens facin perdre més el temps».

Gili ha assegurat que «ara mateix ningú pensa en les necessitats de les persones que viuen a les Balears», i que «tenim molts de problemes i l'estat ha de posar remei», ha insistit. Ho ha exemplificat assenyalant que Palma «és la ciutat amb la cistella de la compra més cara; trobar habitatges a un preu raonable és una missió impossible; no tenim metges, policies... pel greuge comparatiu dels complements d’altres territoris; entre altres tantes coses», ha dit el president d'El Pi.

«A més, tot i haver-hi 8 diputats i 5 senadors de les Balears a les Corts Generals, no n’hi ha ni un que miri pels interessos de les Illes». Gili els ha acusat d'estar «a les ordres dels seus partits caps estatals». Ha insistit que ni PP, ni PSOE, «ni tan sols els de Més que al final són súbdits de Yolanda Díaz, ningú mirarà per nosaltres», ha sentenciat Gili.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.