Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI Intersindical celebra el Dia Mundial del Docent amb un acte a la UIB

52065

Amb motiu del Dia Mundial del Docent (5 d'octubre), l’STEI Intersindical convida la comunitat educativa de les Illes Balears i la societat en general a un conversa amb Gabriel Janer Manila, en què participaran el degà de la Facultat d’Educació, Miquel Oliver, la mestra i membre del sindicat Maria Antònia Perelló i el secretari general de l’STEI, Miquel Gelabert. El títol de la xerrada és 'Petita memòria d’un mestre del meu temps' i comptarà amb la dinamització de la periodista cultural Margalida Mateu. La tertúlia serà el 5 d’octubre, a les 19 hores, a l’Edifici Anselm Turmeda de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

El 5 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Docent, una data triada per la UNESCO i l’Organització Mundial del Treball per a retre homenatge a una de les professions més valuoses dins qualsevol societat: l’ensenyament, els docents.

«L’STEI Intersindical fa seva la frase de Mandela quan deia que 'l'educació és la millor eina per a transformar el món' i des del seu naixement ha cregut en una tasca sindical molt més enllà de la lluita per unes bones condicions laborals, en la construcció d’una societat més culta, justa i lliure. I en aquest procés la tasca de tot el col·lectiu docent n'és una peça clau», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.