Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La Conselleria d'Educació posarà seguretat privada a l'IES La Ribera

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, el cap d’Inspecció Educativa, Gabriel Timoner, la directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, Aina Amengual, i altres membres de la Conselleria s’han reunit amb representants de l’equip directiu de l’IES La Ribera per a tractar els incidents que es varen produir el passat dimecres a l’interior del centre en horari lectiu i en què resultaren ferits dos alumnes.

Des de la Conselleria d’Educació i Universitats s’ha posat a l’abast de l’equip directiu de l’IES La Ribera totes les eines disponibles per tal que l’equip directiu del centre pugui emprendre les accions que consideri oportunes en els pròxims dies. Així, s’han revisat totes les opcions que s’estableixen en el Decret 121/210 que regula els drets i deures dels alumnes, segons han explicat des de la Conselleria.

L’equip directiu ha agraït la celeritat de la Conselleria d’Educació i Universitats a reunir-se amb ells i ha traslladat una primera demanda que ha estat atesa pel conseller d’Educació i Universitats: «disposar de seguretat privada durant les pròximes setmanes al centre». El conseller Antoni Vera ja ha activat els mecanismes necessaris per tal que la demanda sigui atesa en els pròxims dies, han remarcat.

Així mateix, des de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar es treballarà a partir de dilluns en la gestió emocional tant de l’alumnat com dels professors de l’IES La Ribera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.