Setmanari d'informació local - 138 anys

La Conselleria d’Educació carrega contra el Ministeri per «la manca d’informació de la PBAU»

La Conselleria d'Educació i Universitats lamenta el «menyspreu» del Ministeri d'Educació i Formació Professional cap a la comunitat autònoma de les Illes Balears a l'hora de presentar l'esborrany de l'ordre que determina les característiques i especificacions per a les Proves de Batxillerat d'Accés a la Universitat (PBAU) de cara a aquest curs 2023-2024.

El director general de Planificació i Centres, Ismael Alonso, a més de la secretària general de la Conselleria d'Educació i Universitats, Pilar Guasp, han participat a una reunió telemàtica amb el Ministeri, representants d'altres comunitats, famílies, estudiants, directors d'instituts i universitats.

«Mentre des de la Conselleria d'Educació i Universitats encara no es disposava de l'esborrany de l'ordre del Ministeri, aquest ja s'havia filtrat a distints mitjans de comunicació. La conselleria d'Educació i Universitats ha rebut l'esmentat esborrany una vegada ha finalitzat la reunió», han denunciat.

A més, la trobada s'ha realitzat en un to informal sense ordre del dia. Un fet que des de la Conselleria d'Educació i Universitats també se censura donada la importància de la PBAU per a tota la comunitat educativa.

Ara, des de la Conselleria d'Educació i Universitats s'analitza l'esborrany de l'ordre del Ministeri i, una vegada estudiat amb deteniment, presentarà al·legacions si ho considera oportú.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.