Setmanari d'informació local - 138 anys

La Contracimera Social del Turisme organitza la xerrada 'Lluites i moviments socials front les infraestructures i el model'

La Contracimera Social del Turisme ha organitzat per al pròxim divendres 27 d'octubre la xerrada 'Lluites i moviments socials front les infraestructures i el model'. Tal com han indicat aquest dissabte, la xerrada serà de les 17.00 a les 19.00 hores a la plaça Quadrado de Palma.

Moviments socials i veïnals organitzen la Contracimera Social del Turisme amb el lema 'Menys turisme, més vida', els pròxims dies 26, 27 i 28 d'octubre, amb la intenció de respondre a la trobada de ministres de Turisme de la Unió Europea a Palma.

«La celebració d'aquesta trobada europea per a plantejar els reptes de la indústria i els mercats turístics europeus deixa de banda la realitat de les societats sobre les quals s'imposa aquest model d'especialització econòmica turística», han assenyalat. Davant d'això, diferents entitats i col·lectius han preparat unes jornades i accions, la majoria a l'aire lliure, per tal de posar en relleu les problemàtiques i realitat social, econòmica i ecològica, en una societat hiperturistizada com la nostra, que es ven com a «model a seguir» en l'imaginari dels negocis turístics.

Fridays For Future, Moviment Feminista de Mallorca, GOB, Federació d'Associació de Veïns, Amics de la Terra, STEI Intersindical, Attac Mallorca, Rebel.lió o Extinció Mallorca, la Utòpica, Greenpeace, Jubilats per Mallorca, Ass. Veïns de Can Amunt, Plataforma contra els Megacreuers, Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport, es troben darrere l'organització d'aquesta Contracimera a la qual s'afegiran moltes altres organitzacions, plataformes i col·lectius d'arreu de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.