Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

PP i VOX acorden eliminar el requisit de català a l'Ajuntament de Palma (per la porta del darrere)

52695

L'organització neofeixista VOX va presentar una proposta per al passat plenari de setembre per eliminar el requisit de coneixement de llengua catalana a l'Ajuntament de Palma, però a darrera hora la varen retirar, a petició del PP.

Aquesta setmana, VOX ha presentat una proposició que contempla una eliminació més subtil del requisit de català a la comissió de serveis a la ciutadania. El PP hi ha votat a favor, mentre que les formacions d'esquerres hi han votat en contra.

El proper dijous, 26 d'octubre, la proposició es debatrà al plenari de l'Ajuntament i, en principi, PP i VOX hi votaran favorablement.

La proposició diu, textualment:

«El Ple de l'Ajuntament de Palma insta l'equip de govern a prendre les següents mesures:
1.— A identificar, en el termini mes breu possible. els llocs de feina dins de l'Ajuntament o en les empreses i organismes municipals, que requereixin el requisit del català.
2.— A partir d'aquesta valoració i en aquells casos en què es consideri eliminar el requisit del català. També per a la promoció interna, concurs de trasllat o canvi de destí.
3.- En aquells casos en què es mantengui el requisit del català valorar si el grau d'acreditació del seu coneixement s'adequa al lloc de treball a exercir i si és el cas, modificar-lo».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.