Setmanari d'informació local - 138 anys

El Col·legi Sant Josep Obrer organitza la I Fira d'Entitats destinada als alumnes de batxillerat

El pròxim dimecres 25 d'octubre tendrà lloc la I Fira d'Entitats al Col·legi Sant Josep Obrer de Palma. L'activitat, que es desenvoluparà al col·legi durant tot el dematí, està destinada als alumnes de batxillerat.

Així, amb el lema 'T'acostam a qui et necessita', la direcció de batxillerat ha convidat una sèrie d'entitats i organitzacions que es dediquen a ajudar persones vulnerables. Volen que «els nostres joves prenguin lloc a la societat i ajudin a construir un món millor». «Per això, des de l'escola els volem acostar aquests tipus d'entitats per tal que les coneguin i s'hi involucrin», han dit des del centre.

Les entitats participants seran: Fundació Sant Joan de Déu, Mallorca Missionera, Projecte Home, Sonrisa Médica, Associació Tardor, Càritas, Associació Espanyola contra el Càncer, Màter Misericordiae, Mans Unides, Once, Telèfon de l'esperanza, Associació Zaqueo, Fundació Rana, S'altra Senalla, Plataforma del voluntariat. A la Fira d'Entitats també hi assistirà la Direcció General de Cooperació del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.