Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern de Prohens planteja a dues aerolínies implantar un vol directe entre Palma i la Xina

El Govern de Marga Prohens ha contactat amb les aerolínies Xina Southern i Xina Eastern per a estudiar la possibilitat de crear un vol directe amb Palma que «estimuli l'arribada de turistes xinesos a les Balears».

Segons ha publicat aquest divendres Última Hora, la intenció de la conselleria de Turisme és que Son Santjoan es converteixi en un punt de connexió del sud d'europa amb el mercat asiàtic.

Aquest és bàsicament l'objectiu marcat pel director gerent de l'Agència Turística de les Illes Balears (AETIB), Pere Joan Planas, tal com ho va exposar a la celebració del V Fòrum Empresarial «Xina: desafiaments i oportunitats en el mercat global més gran del món» organitzat per AgenciaCom i l'Associació Xinesa de les Balears (ACHINIB)

El projecte estaria en una fase embrionària, però els contactes iniciats permetrien consolidar una ruta directa amb el gegant asiàtic i així poder fer més senzilla l'arriada de passatgers xinesos i d'altres mercats asiàtics. Actualment, una d'aquestes aerolínies ja té un vol directe entre la Xina i Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.