Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una manifestació contra PP i VOX pel seu rebuig a la implantació de les galeres elèctriques

52741

El president del partit animalista Progreso en Verde, Guillermo Amengual, ja ho va avisar fa unes setmanes, després del darrer Ple a l'Ajuntament de Palma, on el PP i VOX varen rebutjar la implantació de les galeres elèctriques a la ciutat, malgrat tenir 250.000 euros dels darrers Pressupostos Generals de l'Estat, en un conveni que es varen negar a signar.

Així doncs, Progreso en Verde ha convocat una manifestació per al proper dissabte 4 de novembre, a les 17.30 hores al Passeig del Born, per a mostrar la seva repulsa a l'explotació dels cavalls de les galeres i contra la decisió del PP i VOX de perpetuar el patiment dels cavalls de les galeres. Gairebé una trentena d'organitzacions i col·lectius en defensa dels animals ja s'han sumat a la protesta convocada pel partit animalista.

«És lamentable que el PP i VOX decideixin perpetuar el patiment dels cavalls de les galeres, sabent tot el que està passant. Cavalls en males condicions, que no passen les revisions veterinàries, conductors de galeres que porten més passatgers del permès, estacionant en lloc no permès, embrutant la ciutat i des de Cort es mira cap a una altra banda. Veurem que diu la justícia del que passa a la ciutat amb el transport de galeres», adverteix Amengual.

«Després de tanta feina, pressió social, firmes, manifestacions i denúncies, només quedava la signatura en un conveni per a posar fi al patiment dels cavalls, però PP i VOX tornen a demostrar que estan a favor del maltractament i l'explotació dels animals, res de nou», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.