Setmanari d'informació local - 138 anys

Puigdemont a Valtònyc: «Que tinguis un bon retorn a la teva terra, que és la nostra»

Carles Puigdemont, president català a l'exili, li ha desitjat a Josep Miquel Arenas, més conegut amb el nom artístic de Valtònyc, un «bon retorn» a Mallorca, després que aquest dissabte el cantant hagi assegurat que torna del seu exili.

«Que tinguis un bon retorn a la teva terra, que és la nostra. Amb tu, Valtònyc, tots tornem una mica», ha defensat Puigdemont en un missatge la xarxa social X.

«Gràcies per resistir un exili injust i acompanyar-nos sense defallir mai. Ha estat un honor compartir aquest viatge», ha afegit Puigdemont.

Llibertat

D'altra banda, l'advocat de Valtònyc, Gonzalo Boye, ha assegurat en una entrevista en RAC1 que el raper arribarà a Catalunya aquest mateix dissabte després que el divendres se'ls informés de la prescripció de la seva pena.

Ha afirmat que torna amb cotxe i que Puigdemont, amb qui s'han «ajudat molt» aquests anys, li acompanya una part del camí i després tornarà a Brussel·les. Boye ha assegurat que Valtònyc «ja és un home lliure» i no pot ser detingut, i que quan arribi visitarà Catalunya i també Mallorca, on està la seva família.

Preguntat per si participarà en un concert a Barcelona programat per a aquest diumenge en suport a Palestina, Boye no ho ha descartat: «Pot ser. Jo la veritat no em fico en la seva agenda cultural, però ja li dic: ell, organitzar un concert, no. Però participar en un, clar, perquè no?».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.