Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Un grup d'activistes desplega pancartes de protesta davant la cimera turística al Palau de Congressos

Un grup d'activistes ha desplegat aquest dimarts dues pancartes de protesta amb els lemes 'Menys turisme, més vida' i 'Prou jets privats' davant el Palau de Congressos, on se celebra la cimera turística de la presidència espanyola del Consell de la Unió Europea.

Segons han explicat en un comunicat, els activistes han intentat accedir al Palau per a transmetre les propostes i conclusions treballades a la Contracimera realitzada a Palma del 26 al 28 d'octubre i la manifestació amb milers de persones del 30 octubre.

Tot i això, l'edifici està envoltat per un fort dispositiu de seguretat i la Policia espanyola ha impedit el pas dels activistes.

«Malgrat el pacifisme i les bones intencions de les activistes, hem estat identificades i se'ns ha bloquejat el pas i se'ns ha impedit la normal realització del dret a reunió. Ens han encasonat a un espai pròxim i hem estat envoltades per almenys 8 policies secretes, 8 policies nacionals propers (i altres desenes dins els furgons) un dron i amb 4 furgons que ens impedien la visibilització de les pancartes i qualsevol intent d'aproximar-se al Palau de Congressos», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.