Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià posa en marxa la tercera edició dels Premis de Medi Ambient dotats amb 15.000 euros

L'Ajuntament de Calvià ha informat aquest dissabte que ja està en marxa la tercera convocatòria dels Premis Calvià de Medi Ambient dotats amb 15.000 euros. Pot presentar-se tota persona jurídica que vulgui dur a terme alguna iniciativa de caràcter ambiental (neteja ambiental, restauració, educació ambiental, projecte de sostenibilitat, etc.) en el municipi calvianer durant l'any 2024.

Per a poder participar-hi, l'entitat haurà de presentar, abans de l'1 de desembre de 2023, una memòria explicant la iniciativa que vol dur a terme i signar una declaració responsable amb el compromís de, si és una de les entitats premiades, dur-la a terme en les condicions especificades en la memòria presentada i dins de l'any 2024 (gener-setembre).

La dotació per a aquesta convocatòria de premis és de 15.000 euros, repartits de la següent manera:

1. Un primer premi dotat de 4.000 euros per a l'entitat amb la iniciativa ambiental amb la millor valoració per part del jurat.

2. Un segon premi dotat de 3.000 euros per a l'entitat amb la iniciativa ambiental amb la segona millor valoració per part del jurat.

3. Quatre tercers premis de 2.000 euros, en forma d'accèssit, per a cadascuna de les següents categories:

a) Millor iniciativa de restauració i/o neteja ambiental (2.000 euros).
b) Millor actuació de foment o estudi de la biodiversitat (2.000 euros).
c) Millor actuació de sensibilització i educació ambiental (2.000 euros).
d) Millor actuació per al foment de la sostenibilitat, la transició energètica, la reducció de residus o dels contaminants (2.000 euros).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.