Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

PP-VOX de Bunyola desobeeix la llei i construirà una placa als «caídos» per Espanya

El pacte PP-VOX aposta per desobeir la llei de Memòria Històrica i humiliar les víctimes del franquisme i gràcies al vot de qualitat del batle del municipi erigiran una placa en homenatge als «caídos» per Espanya.

El ple de l'ajuntament de Bunyola va debatre aquest dijous la moció presentada pels neofeixistes de VOX que instava l'Ajuntament a alçar una nova creu en honor als caiguts durant la Guerra Civil Espanyola.

La proposta constava de cinc punts, dels quals se n'aprovaren tres. L'ajuntament instal·larà una placa de memòria als feixistes i s'ha compromès a «crear una partida en el pressupost de l'any 2024 per fer el projecte, l'estudi i la construcció d'una placa en homenatge als caiguts».

En votar-se la proposta, el resultat va quedar en empat amb cinc vots a favor i cinc en contra, a més de tres abstencions. El batle, Joan Antoni Riera, va fer ús del vot de qualitat (que val doble) i per això, es varen aprovar els tres primers punts de la proposta dels neofeixistes.
Durant el debat, el PP i Som AVI - EL PI, varen defensar que «l'antiga creu no s'hauria d'haver tombat mai». Esquerra Oberta de Bunyola va lamentar que un monument així «no té cabuda a Bunyola».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.