Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Jornada de portes obertes al Col·legi d'Advocats

53463

El Col·legi d'Advocats de les Illes Balears (Icaib) ha organitzat una nova edició de la jornada de portes obertes, que se celebrarà el pròxim divendres, 24 de novembre, en la qual s'oferiran consultes jurídiques gratuïtes.

Segons ha informat l'Icaib aquest dilluns, la jornada se celebrarà de 9.00 a les 14.00 hores en diferents seus que la corporació té a Eivissa, Inca, Maó, Manacor i Palma.

Així, durant la jornada els ciutadans seran atesos, de manera gratuïta i personalitzada, per advocats de les Illes. Per a facilitar l'organització i evitar esperes és necessari sol·licitar cita prèvia abans de les 14.00 hores del pròxim dimarts 21 de novembre a la pàgina web de l'Icaib.

La nova edició de la jornada de portes obertes, la divuitena que se celebra a Palma i la quinzena en la resta de les seus, s'organitza amb l'objectiu de «promoure la prevenció jurídica i de conscienciar sobre la importància de la consulta prèvia als professionals de l'advocacia en tots els àmbits de la vida d'una persona». D'aquí el lema de la jornada 'Prevenir, millor que litigar'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.