Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Aman Nòlem publica el seu primer recull de contes anomenat 'Aplec de futurs'

53545

Aman Nòlem, col·laborador de dBalears, ha publicat el seu primer recull de contes anomenat 'Aplec de futurs'. Ens en fa cinc cèntim en aquesta breu entrevista.

Qui és n’Aman Nòlem?

Aman Nòlem (ell/això) és el pseudònim que fa servir en Joan CiberSheep com escriptor per explorar les seves obsessions: el futur llunyà ple de criatures desconegudes, IA i robots sensibles. I ho fa viatjant des de l’illa mediterrània d'on és nat fins a l’espai profund inexplorat.

Sempre xerres de tu en tercera persona?

No. No sempre ho fa.

Parla’ns de l’aplec...

'Aplec de futurs' vol ser un recull seleccionat de relats, contes i sèries que he creat, des de les adaptacions dels meus primers escrits, datats a finals dels vuitanta, fins a les meves darreres obres.

Deixau que vos agafi de la mà i vos porti per una Mallorca futura, mons desconeguts i més enllà dels confins de l’univers conegut.

Tens altres projectes en marxa?

Altres dels meus treballs són les col·laboracions en diverses revistes com 'Cerebreco' o 'Moixa Mental Neo', la sèrie 'Voltant per ses estrelles', una interpretació mallorquina de la famosa sèrie televisiva d’exploració espacial mentre estic preparant 'Carn cremada', un relat setmanal de suspens espacial que es publicarà en breu.

On es pot aconseguir 'Aplec de futurs'?

A Lektu (digital i en paper): https://lektu.com/l/gata-moixa/aplec-de-futurs/22343

A Amazon (digital): https://amzn.eu/d/3WNEJco

A les millors botgues de còmics de Ciutat i Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.