Setmanari d'informació local - 138 anys

Detingut un home per apunyalar mortalment un altre després d'una baralla a un bar d'Artà

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor de l'apunyalament mortal d'un altre home, aquest divendres a la nit, en un carrer d'Artà, després d'una baralla en un bar de la localitat.

La Guàrdia Civil ha informat de la detenció aquest dissabte al matí del presumpte autor de l'apunyalament mortal d'un home, d'aproximadament entre 30 i 35 anys d'edat, en un carrer d'Artà.

El succés, segons ha detallat el cos policial espanyol, va tenir lloc al voltant de les 22.50 hores d'aquest divendres, quan un home va apunyalar a un altre al carrer Cristofol Ferré Pons, a Artà.

Instants abans, la víctima es trobava en un bar de la citada localitat, pròxim al lloc. En un moment donat, la víctima, un home d'aproximadament d'uns 30 o 35 anys, es va dirigir a l'autor dels fets per a recriminar-li alguna cosa, iniciant-se una baralla.

Al moment, tots dos van abandonar el local i, una vegada en l'exterior, la víctima va marxar a peu i l'autor va pujar al seu domicili en les proximitats, agafant un ganivet, baixant novament al carrer i dirigint-se en direcció per on havia marxat l'altra persona, a la qual, després de donar-li abast, li va assestar diverses punyalades mortals.

Durant el dematí d'aquest dissabte, després de la investigació oberta per la Guàrdia Civil, s'ha aconseguit identificar al presumpte autor dels fets, que ha estat detingut en el seu domicili. Agents de l'Equip de Criminalística i de Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'han fet càrrec de la investigació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.