Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Un grup de professionals de l'educació de Menorca proposen constituir el Grup de Recerca en Educació

Un grup de professionals de l'educació de Menorca han publicat una crida a la revista d'Idees, Cultura i Art, Ploma.cat, en la qual proposen constituir un Grup de Recerca en Educació. L'article es titula 'Constituïm el Grup de Recerca en Educació per servir la societat de l’illa'.

En l'article signat per Pere Alzina Seguí, Anselm Barber Luz, Pilar Benejam Arguimbau i Nel Martí Llufriu, membres d'aquest Grup de Recerca en Educació de Menorca, conviden «la comunitat educativa a participar en les accions que relacionades amb tot açò emprendrem i especialment en una jornada que es convocarà en els pròxims mesos per reflexionar de forma col·lectiva sobre la situació actual de l’educació, i pensar i proposar accions a curt i llarg termini».

El grup d'impulsors diuen que «conscients dels problemes de qualitat que presenta la docència a Menorca i del moment de desànim generalitzat i, a vegades intencional, que vivim, consideram oportú cooperar amb els professionals dels nivells educatius bàsics preocupats pel tema».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.