Setmanari d'informació local - 139 anys

29 treballadors, la majoria dones, de l'Ajuntament de Palma prenen possessió de la seva plaça de funcionaris

54137

Un total de 29 treballadors, la immensa majoria dones, de l'Ajuntament de Palma han pres possessió de la seva plaça de funcionaris aquest dilluns, entre els quals figuren 26 auxiliars administratius, dos animadors socioculturals i una psicòloga.
El batle de Palma, Jaime Martínez, ha donat la benvinguda a aquests professionals, encara que 25 d'ells ja treballaven en Cort en qualitat de personal interí, segons ha detallat el Consistori.

En l'acte, que s'ha duit a terme a la sala de plens de l'Ajuntament, també han estat presents les tinents de batle de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat, Lourdes Roca; i d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, a més dels regidors de grups municipals Daniel Oliveira (PSIB) i Miquel Àngel Contreras (MÉS per Palma).

Durant la seva intervenció, el batle ha destacat que tota la ciutat «hi surt guanyant» amb la incorporació d'aquests 29 funcionaris, ja que, segons ha indicat, aquest reforç «farà possible incrementar la qualitat dels serveis que proporciona la institució i avançar en el camí de dotar Palma d'una administració pública solvent i efectiva, que sigui capaç de resoldre satisfactòriament, i en el menor temps possible, les necessitats dels residents».

En aquest sentit, Martínez ha elogiat la «professionalitat» que caracteritza el cos de funcionaris i treballadors del Consistori, format per «persones amb una clara vocació de servei públic que treballen dia a dia per a construir una Administració millor i més preparada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.