Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvo assumeix la secretaria d'Estat d'Igualtat amb la il·lusió de seguir impulsant una agenda progressista

La secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere, Aina Calvo, el nomenament de la qual s'ha publicat aquest dimecres en el BOE, ha assegurat que assumeix el seu nou càrrec amb la il·lusió i l'emoció de continuar impulsant l'agenda progressista a l'Estat espanyol.

En declaracions en els mitjans de comunicació després de l'acte institucional en el palau de l'Almudaina, la ja exdelegada del Govern espanyol a les Balears ha assegurat que el seu principal objectiu és estar a l'altura del nou càrrec i treballar «incansablement i amb el compromís de formar part d'un govern progressista i compromès amb la igualtat».

Calvo ha avançat que aquest dijous ja partirà cap al Ministeri i podrà mantenir els primers contactes i reunions.

La secretaria d'Estat d'Igualtat ha llevat importància als canvis en la titularitat del Ministeri d'Igualtat, ara en mans del PSOE, insistint en tot cas en el caràcter progressista de l'Executiu.

Calvo ha preferit no pronunciar-se en relació amb la contractació com a gerent de l'Ibetec d'una persona acusada d'agressió sexual, apuntant a la «sort» de tenir un Parlament en el qual els partits de l'oposició «aixequen la veu quan l'han d'aixecar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.