Setmanari d'informació local - 139 anys

Sentit i càlid homenatge a Rosa Bueno aquest diumenge a Palma

Tot i que la temperatura era fresca, el sol lluïa i convidava a assistir aquest diumenge a l'acte en record de la dirigent històrica del moviment veïnal de Palma, Rosa Maria Bueno Castellano, celebrat al parc que du el seu nom al Rafal Nou, barri palmesà on Rosa Bueno va participar a la fundació de la seva Associació de Veïns.

Un centenar de persones, entre familiars, amics, companys del moviment veïnal i social, i polítics, han volgut donar un càlid i sentit homenatge a Rosa Bueno pel catorzè aniversari de la seva mort.

A l'acte, Maribel Alcazar, actual presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, ha recordat la figura i la persona de qui va ser la primera presidenta de la Federació, va ocupar molts altres càrrecs dins de la Junta Directiva, i va deixar una empremta inesborrable dins aquesta entitat i la societat civil.

Després d'una emocionant actuació musical al violí, Joan Brunet, l'home de Rosa Bueno, acompanyat de la germana d'aquesta han deixat un ram de roses blanques als peus de l'escultura 'Flexió' de Joan Costa, que va ser donada el 2008 per l'Associació de Veïns del Rafal Nou.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.