Setmanari d'informació local - 139 anys

Donen 20 tones d'aliments, productes de neteja i unes 16.000 joguines a vuit entitats socials de Mallorca

54597

L'Associació d'Industrials de Mallorca amb la Fundació Asima ha donat aquest dimecres més de 20 tones d'aliments, productes de neteja i unes 16.000 joguines a vuit entitats socials de Mallorca.

Les donacions s'emmarquen en la campanya 'Polígons solidaris' en la qual han participat més de 50 empreses dels polígons de Son Castelló i Can Valero, segons ha indicat Asima en una nota de premsa.

Així mateix, l'acte de lliurament ha tengut lloc a l'hangar de l'Antic Parc de Bombers Asima i han estat presents el president de l'associació, Francisco Martorell, el director gerent, Toni Monjo, i representants de l'Associació Església Social Evangèlica, Associació Jovent-Sa Indioteria, Ávaso, Càritas Mallorca, És Refugi, Fundació Patronat Obrer, Mallorca Sense Fam i SOS Mamàs.

El president d'Asima ha explicat que enguany han participat més de 50 empreses, així com particulars, i ha destacat que és l'any que més s'ha recollit tant en tones d'aliments com en joguines, que s'han duplicat. Igualment, Martorell ha posat l'accent en la solidaritat dels treballadors dels polígons industrials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.