Setmanari d'informació local - 139 anys

L'Ajuntament de Palma dedica una avinguda a Fèlix Pons Irazazábal

El batle de Palma, Jaime Martínez, ha inaugurat aquest dimarts la placa de la nova avinguda dedicada al polític palmesà i expresident del Congrés dels Diputats Fèlix Pons Irazazábal i ha retut homenatge al seu llegat d'«exemplaritat i compromís amb el servei públic».

A l'acte també han assistit diferents exbatles de Palma, com José Hila, Catalina Cirer, Ramón Aguiló, Mateu Isern i Joan Fageda, la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, així com regidors del Consistori.

L'avinguda correspon al tram d'entrada a la ciutat que s'estén des del carrer Puerto Rico, just abans del Palau de Congressos, fins a l'Avinguda Gabriel Alomar, que ha passat a dir-se 'Avinguda de Fèlix Pons Irazazábal. Jurista i polític' (1942-2010), que connectarà amb l'Avinguda Adolfo Suárez.

Durant l'acte, Martínez ha destacat que Pons va ser nomenat fill il·lustre de Palma en 2014 i que ara «compta ja amb el seu propi carrer a la ciutat que tant va estimar i per la qual va treballar». També ha subratllat la seva trajectòria política, que va ser «llarga i prolífica».

Val recordar que la proposta de dedicar un carrer de Palma a Fèlix Pons va ser del partit neofeixista VOX.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.