Setmanari d'informació local - 139 anys

Recomanacions per evitar els virus respiratoris

La Conselleria de Salut ha insistit aquest dimecres en les recomanacions per evitar els virus respiratoris, davant de l'augment de casos de grip i Covid.

En concret, la direcció general de Salut Pública ha recordat la importància de preservar la salut individual i col·lectiva amb la baixada de les temperatures i l'augment de les trobades socials en aquestes dates.

En primer lloc, ha assenyalat que les vacunes són segures, ja que preveuen les infeccions i protegeixen l'entorn. En aquest sentit, ha incidit en què es pot demanar cita per a la vacunació a 'Infosalud connecta'.

A més, Salut ha recomanat cobrir-se el nas i la boca en tossir o esternudar, fer servir mocadors d'un sol ús per a contenir les gotes respiratòries o les secrecions i tirar-los a les escombraries.

Així mateix, ha aconsellat rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó o amb un gel que contengui alcohol i usar màscara si es pateix un refredat. Al mateix temps, ha reclamat que s'eviti anar a la feina si es tenen símptomes de malaltia, sempre que sigui possible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.