Setmanari d'informació local - 138 anys

Andorra estrena vols directes a Palma a partir d'aquest divendres

L'aeroport d'Andorra-la Seu estrenarà aquest divendres els vols fins a Palma, que s'oferiran els divendres i els diumenges fins al proper 31 de març. Air Nostrum, filial regional d'Iberia, s'encarregarà d'operar aquesta ruta durant les properes tretze setmanes i l'aerolínia tenia fins al dimecres a la venda els bitllets amb preus que oscil·laven entre els 50 i els 257 euros per a la classe turista.

En el cas dels vols de les Balears a l'Alt Urgell, els preus més barats es concentren al març (els dies 10 i 15 i del 22 al 31). En la ruta de la Seu a Palma, els bitllets més econòmics també són el març (els dies 17, 29 i 31). Mentrestant, els passatges de classe business costen entre 315 i 515 euros. El primer avió d'aquesta nova ruta arribarà demà a les 10.10 hores i tornarà a partir cap a Palma a les 10.45 hores. En canvi, els vols dels diumenges s'oferiran a primera hora de la tarda.El ministre de Turisme i Comerç d'Andorra, Jordi Torres, i la consellera de Territori de la Generalitat, Ester Capella, presidiran l'acte d'inauguració d'aquesta nova ruta. El Govern d'Andorra va adjudicar a mitjans de novembre a Air Nostrum els vols a Palma, que s'emmarquen en una prova pilot impulsada pel Principat. El Govern del país veí invertirà un màxim de 220.000 euros per assegurar la viabilitat econòmica de l'explotació, en funció de l'ocupació real que tinguin els vols.

Els vols a Palma se sumaran als que uneixen la Seu amb Madrid, que també opera Air Nostrum tots els divendres i diumenges. Aquesta mateixa aerolínia és l'única que ofereix vols regulars a l'aeroport d'Alguaire. En concret, s'encarrega de la ruta que connecta Lleida i Palma, que compta amb tres vols a la setmana (dilluns, divendres i diumenges), i dels vols d'estiu que enllacen el Segrià amb Eivissa i Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.