Setmanari d'informació local - 139 anys

Recuperem Marivent «felicita» el rei emèrit espanyol pel seu 86è aniversari i li reclama que retorni Marivent al poble

55027

L'entitat REM (Recuperem Marivent), en «un dia tan assenyalat com és el 5 de gener», ha volgut «felicitar» el «rei emèrit» espanyol, pel seu 86è aniversari. «Aniversari que celebrarà amb una festeta junt a unes 250 amistats seves... per allà on viu i paga els seus impostos, els Emirats Àrabs» han indicat en un comunicat redactat amb ironia.

«També volem reclamar a sa majestat emèrita, què com fan la majoria de monarques de prestigi, indulti el Palau de Marivent. Així tornarà a ser Museu de Saridakis, al servei de la societat balear, tal com va deixar escrit el pintor, col·leccionista d'art i mecenes Joan de Saridakis (Ioannes, egipci de família grega)» continua el comunicat de REM.

Des de l'entitat recorden que Marivent va ser la casa del pintor, «junt a la seva primera dona i també mecenes, Laura Mounier» i que «fou la seva segona esposa i vídua, Anna (Annunziata) Marconi-Taffani, qui la cedí el 1965 a l'aleshores Diputació Provincial amb la condició que fos destinat a Museu al servei del poble mallorquí».

Des de REM expliquen que «No és una carta als Reis d'Orient, és una reclamació del poble balear». Allò que sí que demanen als Reis d'Orient és «que es compleixin tots els desitjos de Pau a tot el món, Salut, Pluja i els desitjos de les nostres criatures».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.