Setmanari d'informació local - 139 anys

Tornen a denunciar l'incivisme d'alguns conductors de patins

La plataforma Patins i Bicis a retxa ha assenyalat que s'està «lluny de posar límits i control a l'incivisme de molts conductors dels vehicles de mobilitat personal», després de l'atropellament, aquest dijous, d'un pare amb el seu bebè de quatre mesos en braços, en el passeig Marítim de Palma per part d'un patí.

Les entitats han assenyalat que aquest és un fet «greu» que podria haver tengut «conseqüències funestes» i han al·legat que «la majoria dels patins, i moltes bicis», consideren que «tenen dret d'anar eludint i posant en perill els vianants en les voreres», per la qual cosa els han acusat de «no respectar els passos de zebra ni els semàfors».

Al mateix temps, han advertit que un dels regals estrella d'aquestes festes «han estat patins», ja que han detectat anuncis de «patins elèctrics que poden assolir 6 km/h dirigits a nins de 3 fins a 8 anys i de 12 km/h per a nins de 8 a 10 anys».

«L'Administració no ha establert mesures clares, ni un control de capacitats de conductors, ni matrícula, ni assegurances obligatòries eficaces», han recriminat, al que han afegit que Palma «té un problema greu i ha de fer molt més per solucionar-ho».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.