Setmanari d'informació local - 139 anys

[VÍDEO] El grup valencià Zoo anuncia que es retirà després d'una dècada prodigiosa de música festiva i compromesa

Actuaran a Palma l'1 de juny al festival Sensenom que es farà a Son Fusteret

El grup valencià Zoo ha anunciat la seva retirada dels escenaris. Serà després d'una petita gira de comiat de deu concerts, entre els quals un a Palma, abans del comiat final a Gandia.

Han estat deu anys de música, lletres reivindicatives i intenses gires dalt de l'escenari. Durant tota una dècada, el grup Zoo ha fet cantar i ballar un públic que progressivament s'ha anat massificant.

El grup valencià ha anunciat en una publicació a les seves xarxes socials que aquest 2024 s'acomiada amb una gira de deu concerts, un per cada any de trajectòria, que posarà el punt final on tot va començar, a Gandia.

La imatge d'aquest adeu és la monea, la icona que sempre els ha acompanyat i que protagonitza el vídeo de comiat. Entre flaixbacs dels millors moments de Zoo i l'atenta mirada de Panxo, lletrista i líder del grup, cobra vida i desapareix a poc a poc en la foscor del bosc.

El grup va aparèixer el 19 de juny de 2014 amb la seva primera cançó, 'Estiu', i va publicar el debut 'Tempestes vénen del sud' (Propaganda pel Fet!, 2014) a la tardor d'aquell mateix any.

Fins a l'actualitat, el grup ha publicat dos treballs més. El 2017, va publicar 'Raval' (Propaganda pel Fet!) i el 2021 va presentar el seu últim treball, 'Llepolies' (Zoo Records). Precisament, amb la presentació d'aquest últim treball, Zoo va fer els seus dos concerts més emblemàtics en solitari: un al Wizink Center de Madrid el 3 desembre de 2022 i l'altre al Palau Sant Jordi de Barcelona set dies després.
En aquesta darrera gira, actuarà a la Telecogresca el 6 d'abril a Barcelona i l'1 de juny al festival Sensenom que es farà a Son Fusteret de Palma. S'acomiadaran definitivament a la seva ciutat natal, Gandia, al festival Pirata Rock el cap de setmana del 12 i 13 de juliol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.