Setmanari d'informació local - 139 anys

Oberta la inscripció per a cursos de català de tots els nivells

El Govern ha obert des d'aquest dilluns, fins el 19 de gener, la inscripció per als cursos de català de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB).

Segons ha informat la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports en aquesta convocatòria, que va del febrer al maig del 2024, es promou l'oferta dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA, i poden ser presencials, semipresencials, virtuals i a distància.

En total són 12 els municipis que s'han adherit a l'oferta de cursos –Alaró, Andratx, Búger, Calvià, Consell, Eivissa, Inca, Llucmajor, Montuïri, Palma, Sant Joan i Santa Maria del Camí–.

Cal assenyalar que la matrícula s'ha de fer de forma telemàtica i les classes arrencaran la setmana del 5 de febrer i acabaran la setmana del 19 de maig del 2024.

Tant els cursos presencials com els virtuals consten de 75 hores, i els semipresencials de 35 hores. Aquesta formació se suma als 18 cursos inicials de llengua catalana que s'estan duent a terme a diferents centres educatius i associacions de famílies.

El director de l'IEB, Llorenç Perelló, ha destacat que «aquesta convocatòria complementa la formació de català inicial que s'ha duit a terme a diversos punts de les Illes, a través dels instituts i associacions de famílies, una formació que també se segueix realitzant durant el període de gener a maig».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.