Setmanari d'informació local - 139 anys

Lucía Muñoz es postula com a Coordinadora de Podem a les Balears

La regidora d'Unides Podem a l'Ajuntament de Palma i exdiputada en el Congrés espanyol, Lucía Muñoz, ha anunciat la seva candidatura per a convertir-se en la Coordinadora de Podem a les Balears.

En un vídeo difós a través de la xarxa social X, Muñoz ha afirmat que ha pres aquesta decisió per «contribuir a enfortir l'organització» i «guanyar capacitat d'acció política», perquè, des del seu punt de vista, «només amb un Podem fort, el bloc progressista pot recuperar els governs de les illes i tirar al PP».

La representant local ha reconegut que és «un moment difícil», pels «propis errors» i també «pels atacs constants a les cares més visibles» de l'organització, que ha indicat que «els han passat factura electoralment».

«A mi m'han ensenyat que a vegades s'avança i a vegades es retrocedeix, però sempre cal continuar lluitant contra les injustícies i les desigualtats, amb més feminisme, amb valentia i amb convicció», ha defensat l'edil.

Per això, ha demanat «posar peu en paret, passar pàgina i mirar al futur», ja que, al seu judici, «ara toca defensar Podem, ara més que mai», amb l'objectiu d'aconseguir «un Podem autònom». «L'autonomia és el que permet alçar la veu, com ha fet Ione Belarra davant el genocidi a Gaza i afrontar el repte de guanyar Europa amb Irene Montero al capdavant», ha reivindicat.

Per aquests motius, ha animat els inscrits i militants de la formació a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera a participar en les primàries amb el seu vot i «fent un pas endavant».

Muñoz ha finalitzat el vídeo amb un missatge per a les persones que es presentin al procés, en el qual ha assegurat que, «passi el que passi», treballarà «braç a braç per seguir el full de ruta aprovat per l'Assemblea Ciutadana»: «Perquè soles no podem, però juntes sí», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.