Setmanari d'informació local - 139 anys

Jornada sobre Jacques-Yves Cousteau, aquest divendres a la Biblioteca del Molinar

'Dins la mar: entre el silenci i la fosca' és el nom de la jornada dedicada a l'oceanògraf i cineasta francès Jacques-Yves Cousteau, organitzada per l'Associació Balear d'Amics de les Bandes Sonores i Palma Cultura, per a aquest divendres, 12 de gener, a la Biblioteca Municipal del Molinar. La jornada comptarà amb la presència de Pep Amengual, nascut a la barriada palmesana de La Soledat l'any 1944, i tricampió mundial de pesca submarina.

A les 10.00 hores serà la inauguració de la jornada amb la projecció de la pel·lícula 'Cousteau: passat i present (2021)', dirigida per Liz Garbus. Aquesta pel·lícula és podrà veure en versió original, i la presentació anirà a càrrec de Xisco Regué.

A les 12.00 hores Joan Carles Palos, periodista i presentador, entrevistarà al submarinista Pep Amengual, 'L'home del mar'.

La jornada continuarà l'horabaixa, amb la conferència audiovisual 'Cousteau: El gran viatge d'un cineasta a través de la música', serà a les 16.00 hores, amb la presentació de Joan Arbona, geòleg i professor. I acabarà amb una cloenda a les 17.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.