Setmanari d'informació local - 139 anys

Es presenten els kits digitals del programa Digicraft

Aquest dilluns s'ha fet la presentació dels Kits Digitals del programa Digicraft. L’acte s’ha celebrat al CEIP Ses Rotes Velles de Santa Ponça, al municipi de Calvià.

Amb aquesta iniciativa es proporciona als alumnes i docents recursos innovadors per enriquir l’aprenentatge a través d’experiències pràctiques en programació i creativitat digital. Aquesta passa cap al futur digital reflecteix el compromís continu de l’escola en la preparació dels estudiants per als reptes tecnològics del segle XXI.

El CEIP Ses Rotes Velles participa en el programa Digicraft des de fa tres cursos i en aquest temps ha treballat aspectes sobre domòtica, pensament computacional, robòtica i altres coneixements relacionats amb les competències digitals per viure en un entorn segur. Actualment, el programa Digicraft està a la darrera fase i un total de 13 centres de les Illes Balears, amb més de 70 docents, han desenvolupat les formacions amb experts i han posat en pràctica els coneixements adquirits.

El conseller Antoni Vera ha assistit a aquest acte coincidint en la seva visita al CEIP Ses Rotes Velles, al CEIP Cas Saboners i al CEIP Ses Quarterades del municipi de Calvià. Amb aquestes visites, el conseller segueix amb la seva voluntat de recórrer tots els centres educatius de les Illes Balears per tal de conèixer de primera mà les seves necessitats. Cal recordar que la setmana passada, el conseller Vera va visitar els centres dels municipis d’Andratx i Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.