Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna 'La llengua camina', iniciativa que ofereix espais de socialització per a compartir el català

55349

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) reprèn 'La llengua camina', iniciativa per a fomentar l’ús de llengua catalana mitjançant excursions. L’objectiu de l’activitat és crear espais de socialització en els quals participen catalanoparlants i persones que volen practicar la llengua catalana i així generar contextos i situacions en què els aprenents estiguin en contacte amb el català.

Les dues activitats inicials es realitzaran a l’illa de Menorca. La primera excursió tendrà lloc el proper diumenge, 21 de gener, pel Camí Vell des Migjorn. La segona trobada està programada per al següent diumenge de gener, el dia 28, al castell de Santa Àgueda. Durant l’any es continuarà desenvolupant l’activitat amb la programació de diferents excursions a la resta d’illes.

Aquesta iniciativa, totalment gratuïta, servirà també per a donar a conèixer elements patrimonials, naturals i culturals de les nostres illes.

El director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, Llorenç Perelló, que participarà activament en una d’aquestes excursions, al castell de Santa Àgueda, afirma que «activitats com aquesta fan que es promogui un ús habitual de la llengua amb aquells parlants que comencen a utilitzar-la». A més, Perelló afegeix: «És important que els parlants vegin que el català és una llengua usada i que la poden compartir amb la societat que els acull».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.