Setmanari d'informació local - 138 anys

Entitats ecologistes demanen al Consell que implementi les propostes de l'Assemblea Ciutadana pel Clima

El GOB, juntament amb altres entitats ecologistes, ha exigit al Consell de Mallorca que implementi les propostes de l'Assemblea Ciutadana pel Clima (ACC).

Segons ha assenyalat l'organització ecologista aquest dijous, aquestes propostes «són una oportunitat que no s'ha entès, jutjant per les respostes dels polítics en el ple de gener del Consell de Mallorca».

En aquest sentit, han reivindicat que implementar les propostes de l'Assemblea Ciutadana pel Clima «afavoreix un clima d'estabilitat, harmonia i valentia davant situacions difícils». Les propostes «incideixen en la resiliència davant la megacrisi que afecta el planeta i en un augment de la qualitat de vida de la societat», han apuntat.

En concret, les entitats socials i ecologistes han exigit que durant l'actual legislatura s'estudiïn i s'implementin les 56 propostes sorgides de l'ACC de la manera «més eficient».

A més, han demanat que «s'abordi la necessitat d'implementar més i millors processos de participació directa de la ciutadania per fer front a la megacrisi, tant en l'àmbit municipal, insular com balear».




Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.