Setmanari d'informació local - 139 anys

El Govern de Prohens rectifica i manté les subscripcions de la revista El Temps

La Conselleria de Presidència i Administracions Públiques del Govern ha fet marxa enrere i restituirà les subscripcions al setmanari El Temps que va anul·lar dimarts.

El departament atribueix l’episodi a un malentès, i ja ha donat l’ordre perquè es reactivi la subscripció. La decisió hauria afectat un total de 27 subscripcions.

La Conselleria de Presidència i Administracions Públiques havia comunicat aquest dimarts a Edicions del País Valencià, empresa editora del setmenari El Temps, que cancel·lava les subscripcions que fins ara mantenia amb el mitjà de comunicació.

«Aquesta Conselleria no està interessada a continuar rebent la revista», explicita aquest departament, capitanejat per Antònia M. Estarellas, en el correu remès a la revista.

«Resulta lamentable que una administració que està obligada a promocionar l'idioma deixe de costat un mitjà fet íntegrament en català», va assegurat Eliseu Climent, editor d'El Temps, qui també havia recordat que «el panorama mediàtic de les Balears és majoritàriament en castellà, circumstància que perjudica la normalització de la llengua».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.