Setmanari d'informació local - 139 anys

Alliberades 24 dones en una operació contra el tràfic a Mallorca

55763

Agents de la Policia espanyola han detengut vuit persones i han alliberat 24 dones en el desmantellament d'una organització criminal que les explotava sexualment a diversos municipis de Mallorca, a més de dedicar-se a la venda de droga.

Les dones, d'origen llatinoamericà en la majoria dels casos, eren obligades a exercir la prostitució durant 24 hores al dia i sis dies a la setmana, en uns pisos de cites on vivien amuntegades en habitacions de reduïdes dimensions i en condicions insalubres.

La investigació policial va començar gràcies a la denúncia presentada per una víctima de tràfic d'éssers humans que va permetre els agents, després de múltiples indagacions, determinar l'existència d'un possible entramat criminal d'origen brasiler, que es dedicava a l'explotació sexual de dones en situació de vulnerabilitat, a pisos de cites de diferents localitats de l'illa.

Els investigadors varen poder establir que l'organització criminal captava les víctimes a través d'anuncis publicats a Internet amb què atreia dones en situació de necessitat o de gran vulnerabilitat que residien a l'Estat espanyol o als països d'origen.

L'entramat desenvolupava la seva activitat en quatre pisos ubicats a les localitats d'Inca, Alcúdia i Muro, on les dones eren obligades a exercir la prostitució en condicions abusives.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.