Setmanari d'informació local - 138 anys

Què s'ha de fer per continuar veient TV3, 3-24, Canal 33 i Súper 3 a les Balears?

El proper 14 de febrer hi haurà importants canvis en la recepció de la televisió tradicional. El sistema actual, anomenat Standard Definition (SD), deixarà d'emetre i els canals passaran a emetre en HD (alta definició).

Aquest canvi comportarà que a la majoria de receptors de televisió desapareixeran les emissions de TV3 i la resta de canals de 3Cat i s'haurà de resintonitzar el televisor.

El 14 de febrer, el canal TV3 SD i la resta de canals --3/24, Esport3 i SX3/33-- desapareixeran i per seguir veient l'emissió s'haurà de cercar els canals en versió HD. La forma més fàcil és resintonitzar l'aparell de televisió i apareixeran automàticament tots els canals disponibles.

Les persones que tenguin un televisor antic no compatible amb HD, els caldrà un descodificador TDT HD.

Si es vol mantenir TV3 en el mateix número de canal, caldrà anar al menú de la televisió i cercar l'opció d'ordenar canals o crear una llista de canals favorits.

A banda del fet que tothom que vulgui rebre els canals de 3Cat haurà de resintonitzar, a partir del 14 de febrer, el seu aparell de televisió, hi haurà, segons els càlculs del Govern, 1.849 llars de les Illes Balears quedaran sense rebre senyal de televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.