Setmanari d'informació local - 138 anys

El Conservatori Superior de Música de les Illes Balears presenta un febrer molt musical

55801

Dijous, 1 de febrer, la Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, formació de gran format dedicada a la música jazz, oferirà un concert amb motiu del segon stage del curs 2023-2024.

El concert serà la cloenda d'un stage en què, durant quatre dies, els alumnes han pogut treballar de manera intensiva amb el pianista de jazz i director mallorquí Toni Vaquer, que es posarà al capdavant de la formació per oferir un programa amb obres de referents del jazz com Charles Mingus, Cécile McLorin o Aaron Parks, arranjades pel mateix Toni Vaquer.

El concert serà l’1 de febrer, a les 20.00 hores, a l'auditori del Conservatori Superior de Música. La reserva d'entrades ja està disponible a www.conservatorisuperior.com. L’entrada és gratuïta.

Cicle de professors

A més, dimarts, 6 de febrer, tendrà lloc el segon concert del Cicle de Professors del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

El concert anirà a càrrec del Miramar Ensemble, agrupació de cambra formada per l’oboista Bruno Lucas, el violinista Ramon Andreu, la violista María José Gómez, la violoncel·lista Rosa Cañellas i la pianista Isabel Fèlix. El concert oferirà una versió escenificada de la Gran Partita en Si bemoll major de Wolfgang Amadeus Mozart.

Per escenificar-la, comptaran amb la col·laboració de la narradora Àngels Estévez, qui donarà veu al geni de Salzburg a través de la lectura de cartes escrites pel compositor.

El concert tindrà lloc el 6 de febrer, a les 19.00 hores, a l’auditori del Conservatori. L’entrada és lliure fins a omplir l’aforament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.