Setmanari d'informació local - 139 anys

La tala dels arbres també la decidiran els jutges

La portaveu de l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha subratllat aquest dimecres que la problemàtica oberta en relació als arbres de la plaça Llorenç Villalonga del barri de Sa Calatrava «no és política, sinó de seguretat».

A preguntes dels mitjans en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern municipal, Celeste ha explicat que l'Ajuntament està preparant les al·legacions que presentarà després que la magistrada que va acceptar la mesura cautelar de frenar la tala, hagi donat tres dies per a al·legar.

La portaveu municipal ha lamentat que determinats polítics estiguin tractant de fer una qüestió política, quan es tracta d'una qüestió de seguretat, i ha recordat el cas d'una palmera sana que va caure en el 2019 i va matar una turista.

«Si va succeir allò amb un arbre sa, com podem estar jugant amb uns arbres que ens estan dient els tècnics que no aguantarien una borrasca», ha afirmat.

Celeste ha dit també, i ho ha fet mostrant una fotografia, el cas d'un arbre emblemàtic que estava en la plaça de la Reina i que va acabar damunt un cotxe pel seu mal estat.

L'edil ha insistit en la necessitat de valorar les coses en conjunt i prioritzar la seguretat de les persones i fer cas al que diuen els tècnics. Celeste ha recordat, en tot cas, que els arbres seran substituïts i que es farà el que finalment ordeni la jutgessa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.