Setmanari d'informació local - 138 anys

El Procés de Garbí, de la CUP, arriba a Mallorca

La CUP va presentar el passat mes d’octubre el Procés de Garbí, «un procés que marcarà el rumb de l’organització durant els propers anys». Amb l’inici d’aquest 2024, aquest Procés entra en la seva segona fase.

La segona fase d’aquest procés està dedicada als debats territorials i temàtics, els quals es realitzaran arreu dels Països Catalans amb debats de caràcter territorial que tendran lloc els dos primers caps de setmana de febrer.

La CUP fa una crida al conjunt de la seva militància, així com a persones, entitats i moviments que comparteixen el projecte de la unitat popular. «Ens necessitem a totes per desplegar en tota la seva amplitud el debat a exmilitants, noves militants, organitzacions properes, espai de lluita del teu territori, etcètera.», han remarcat.

L’objectiu de tots aquests debats és compartir anàlisis i propostes que seran recollides en les ponències que El Grup Motor del Procés de Garbí redactarà, amb la vista posada en l’Assemblea Nacional, les ponències a partir de les anàlisis i les propostes recollides en els debats que es duran a terme durant les properes setmanes arreu dels Països Catalans.

A Mallorca l’acte tendrà lloc el proper diumenge, 11 de febrer, a l’Ateneu La Fonera (Palma). «Per la Mallorca lliure que volem construir amb la #UnitatPopular, la teva veu és imprescindible. Vine a la Trobada Territorial Oberta!», han expressat a les xarxes a través del compte de la CUP Mallorca.

Enllaç d’inscripció a la trobada: procesdegarbi.cup.cat

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.