Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Palestina, poble a poble’ arriba a Alcúdia aquest divendres

56043

Palestina, poble a poble’ arriba a Alcúdia aquest divendres, 9 de febrer. Primer, es projectarà el documental ‘Gaza’ a la Casa de Cultura (C/ de l'Hostal, n. 9), a les 18 hores; i, seguidament, Carles Bover, el director del film, oferirà un col·loqui als assistents. Tot seguit, s’ha convocat una concentració davant la Porta del Moll, on també es llegirà un manifest, per a denunciar el patiment del poble palestí com a mostra de solidaritat. És per això, també, que tot i que l’accés a la projecció serà totalment gratuït, hi haurà una taquilla inversa i una caixa de donatius, per a destinar tots els beneficis a organitzar la solidaritat amb Palestina.

Aquest és el primer cicle solidari que neix arran de la solidaritat dels darrers mesos. Set pobles de Mallorca (Son Sardina, Pollença, Manacor, Bunyola, Santa Maria, Alcúdia i Vilafranca) s’han unit per a «organitzar iniciatives amb la intenció de crear consciència, solidaritat i organització enfront de l'imperialisme genocida que massacra al poble palestí i amenaça la pau en tot el món». Altres activitats que s’han fet fins ara han comptat amb cinefòrums, col·loquis, exposició de fotografies i berenars populars.

Les entitats organitzadores són Ciutadans per Palestina Mallorca, Moviment Alcudienc, Can Bum Pollença, l’Assemblea Popular de Son Sardina i Sa Garriga, l’Assemblea Oberta de Vilafranca i Esquerra Oberta de Bunyola. Juntament es posicionen per a defensar els següents punts:

  1. Reconeixem el legítim dret dels palestins a defensar-se de l'ocupació il·legal i genocidi sionista patrocinat per l'imperialisme estatunidenc i europeu.
  2. Exigim a les autoritats de l'Estat que trenquin totes les relacions militars, econòmiques i diplomàtiques amb l'entitat feixista d'Israel.
  3. Reconeixem el dret internacional dels palestins a viure en pau i llibertat des del riu fins

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.