Setmanari d'informació local - 139 anys

'Unes Illes d'arrossos', un llibre que recull receptes fetes amb arròs bombeta

56075

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi natural del Govern, ha publicat el llibre 'Unes Illes d'arrossos', amb el qual es pretén promocionar la cuina amb la varietat d'arròs bombeta i productes locals i de temporada.

Es tracta d'una compilació de 31 receptes elaborades per cuiners de les Balears, que s'ha presentat durant la tercera jornada de la fira Horeca que se celebra en les instal·lacions del Velòdrom Illes Balears.

La Conselleria ha explicat que l'objectiu d'aquesta publicació és que es coneguin totes les possibilitats que ofereixen els productes d'origen local, tant de l'agricultura com de la ramaderia o de la pesca.

Així, han recalcat la importància de consumir producte local i, al mateix temps, es fa costat als productors de les illes, en afavorir el progrés del sector agrari i pesquer de les Balears.

El director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, ha assistit a la presentació, on ha destacat que aquest llibre és «una eina més per a donar a conèixer la qualitat dels productes illencs i de la versatilitat que ofereixen a l'hora d'elaborar receptes.

Llabrés també ha agraït la tasca i la predisposició de tots els cuiners que han cedit gratuïtament les seves receptes. La publicació neix d'una idea original del xef Koldo Royo i de Roger Gotarredona.

A més, a l'estand de la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local present en la fira, els alumnes d'FP de Cuina de l'IES Guillem Colom Casasnoves de Sóller, de l'IES Calvià i de l'Escola d'Hostaleria de Balears han elaborat tres de les receptes que són al llibre, tot sota la coordinació de l'Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (Ascaib).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.