Setmanari d'informació local - 139 anys

El Gran Hotel de Palma presenta el cicle de dramatúrgia 'Grans mestres del teatre' que inclou tres espectacles

56169

El Gran Hotel de Palma acollirà la nova edició del cicle de dramatúrgia de cambra 'Grans mestres del teatre' que oferirà tres espectacles entre dilluns que ve 12 de febrer i el 10 de juny.

El centre cultural acollirà les veus d'actors i actrius com Josep Julien, que interpretarà el clàssic 'Dublinesos' de James Joyce; Mercedes Sampietro i Marta Marco, que donaran vida al poema 'La violació de Lucrècia' de William Shakespeare, i Àngels Gonyalons, que interpretarà en format monòleg 'Mrs. Borkman' de Henrik Ibsen.

Sota el format de teatralització recitada, els actors esmentats interpretaran una dramatúrgia de càmera, elaborada precisament per al Caixaforum Palma. Així mateix, la posada en escena serà minimalista amb un faristol, il·luminació, una selecció musical i projeccions audiovisuals, a càrrec del creador audiovisual Ivó Vinuesa.

Segons han destacat els organitzadors, és una oportunitat perquè els visitants del centre cultural coneguin els clàssics des d'un punt de vista «diferent, més pròxim, original i trencador». A més, el cicle té com a referents els grans teatres europeus, i presenta una dramatúrgia elaborada i dirigida pel director i dramaturg Francesc Cerro-Ferran.

'Grans mestres del teatre' forma part de la programació d'espectacles del Gran Hotel de Palma. Dilluns, 12 de febrer, a les 19.00 hores serà el torn de 'Dublinesos'. Així mateix, 'La violació de Lucrècia' es representarà el 6 de maig a les 19.00 hores i, el 10 de juny a la mateixa hora es farà 'Mrs. Borkman'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.