Setmanari d'informació local - 139 anys

El Consell de Mallorca estudia les factures i contractes signats per Bonet en els darrers sis mesos

El Consell de Mallorca ha encarregat als tècnics de la institució insular informes sobre totes les factures i contractes signats per l'exconsellera insular d'Hisenda i Funció Pública, Pilar Bonet, tot i que defensa que les acusacions de desfalc per les quals ha dimitit «es refereixen exclusivament a la seva etapa laboral anterior al càrrec públic».

Ho ha anunciat aquest dilluns en un ple extraordinari el president insular, Llorenç Galmés, qui ha insistit diverses vegades en una primera intervenció en què les acusacions «no tenen res a veure amb la seva gestió al Consell de Mallorca».

Galmés ha avançat l'encàrrec dels informes «en nom de la transparència» encara que subratllant que qualsevol decisió de Pilar Bonet al seu lloc a la institució insular «venia avalada pels informes dels tècnics». Segons el president, «no hi ha res que porti a pensar que alguna cosa s'hagi fet malament».

Al ple ha intervengut també la interventora de la institució, que, per part seva, ha assenyalat que «una auditoria no seria necessària, perquè els tècnics garanteixen l'adequació i la legalitat dels processos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.