Setmanari d'informació local - 139 anys

Demanen que la Llei de benestar per a les generacions presents i futures, s'implementi de manera «real i efectiva»

Membres de la Comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de la qual va derivar la Llei de benestar per a les generacions presents i futures, aprovada al març de l'any passat, han demanat al Govern la seva implementació real i efectiva.

Ha estat durant una reunió amb la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Estarellas, i la secretària general Maria José Bauzà.

Segons ha informat el GOB, la consellera Estarellas ha manifestat que el Govern comparteix els objectius de la norma i que el vot en contra del PP en aquell moment «era més de manera que de fons».

Ara, ha afegit, s'estudiarà el text per a fer les modificacions necessàries perquè sigui una norma eficaç que pugui complir amb els seus objectius de manera integral i compatible amb l'agilitació de l'administració pública.

La llei, sorgida sota el lema 'Avui per demà', va ser la primera llei derivada d'una iniciativa popular aprovada pel Parlament i és la primera que a nivell estatal introdueix el concepte del benestar de les generacions futures.

La ILP va arribar a la Cambra autonòmica després d'una campanya que va aconseguir el suport de més de 12.000 persones per a disposar d'una llei que obligui al fet que les polítiques tinguin en compte com afectaran el benestar de les generacions presents i futures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.