Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern sol·licita al Consell Superior d’Esports el finançament del 100% del cost del trasllat a la península dels esportistes i clubs de Balears

Amb l'objectiu que els esportistes illencs puguin competir en igualtat de condicions amb els clubs de la península

En una reunió telemàtica celebrada aquest dimecres, el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà i el director general d’Esports, Joan Antoni Ramonell, han sol·licitat al president del Consell Superior d’Esports (CSD), José Manuel Rodríguez Uribes, el finançament per part del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports del 100% del cost del trasllat a la península dels esportistes i clubs de les Illes Balears. D'aquesta manera, «els esportistes balears podran competir en igualtat de condicions amb els clubs de la península, que no tenen el cost del trasllat amb avió o vaixell», ha afegit Bauzà.

Els responsables del CSD s'han compromès a atendre la petició, que afecta tots els territoris extrapeninsulars, i que sigui efectiva al pressupost de l'Estat del 2024.

A la reunió també s'ha plantejat la possibilitat d'ampliar els terminis d'execució i justificació dels Fons Europeus de modernització d'infraestructures esportives fins a finals del 2026.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.