Setmanari d'informació local - 138 anys

Tractorada històrica en defensa del camp mallorquí: «Pagesia o mort»

Els pagesos de Mallorca han convocat una tractorada per a aquest dilluns, 19 de febrer, en què han participat més de 250 tractors, que fan un recorregut des de diferents punts de l'illa fins a culminar a la seu de la Delegació del Govern espanyol amb la finalitat de solidaritzar-se i sumar-se a les protestes europees del sector agrari.

Des de les 09.30 hores els tractors participants s'han concentrat a Inca, Campos, Vilafranca de Bonany, Ariany, Santa Maria i sa Casa Blanca per a dirigir-se per vies secundàries, com les carreteres velles d'Inca i Manacor, cap a el polígon de Llevant de Palma.

La participació supera els 250 vehicles que marxen cap a la capital procedents de les diferents concentracions d'Inca (60), Campos (30), Santa Maria (15), Ses Torres (25), Es Cruce (47) Santa Eugènia (14), Son Sureda (7), Llucmajor (10), Sa Casa Blanca (25) i Montuïri (25).

Un pic a Palma, la protesta recorre el centre de Palma per a dirigir-se a la seu de la Delegació del Govern espanyol per a presentar les seves reivindicacions al delegat Alfonso Rodríguez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.