Setmanari d'informació local - 139 anys

Un incendi de grans dimensions arrasa un edifici de més de 10 plantes on hi ha persones atrapades a València

56615

Un incendi de grans dimensions està arrasant un edifici residencial de més de 10 plantes al barri del Campanar, a València.

Els bombers treballen per rescatar algunes persones atrapades. Per ara, informa la televisió pública valenciana, dos bombers haurien resultat ferits en les tasques d'extinció i es desconeix si hi ha víctimes dins del bloc.

El foc està generant grans flamarades i una densa fumera que afecten pràcticament tot l'edifici, situat entre els carrers Mestre Rodrigo i Poeta Rafel Alberti, segons es pot veure en les imatges que arriben de la zona.

El servei d'emergències ha mobilitzat 14 dotacions de bombers municipals, quatre dels bombers provincials, cinc SAMU i dos SVB fins al lloc de l'incendi, que sembla que s'ha originat en un quart pis de l'immoble, segons ha informat el 112 valencià.

La Policia Local ha informat a À Punt que s'ha pogut desallotjar la part de l'edifici on s'han originat les flames. Tot i això, el foc ha passat cap a una altra part del bloc, que és més baixa, i on encara hi hauria persones que no han estat desallotjades.

À Punt informa que està prevista la instal·lació d'un hospital de campanya a la zona. Els serveis d'emergència demanen a la gent que no s'hi apropi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.