Setmanari d'informació local - 138 anys

Incendi a un edifici de València: quatre morts, 19 desapareguts i 13 ferits

Els bombers han trobat restes de quatre víctimes mortals i cerquen 19 persones desaparegudes a l'edifici de catorze plantes calcinat per un incendi al barri del Campanar de València.

El balanç provisional de ferits en l'incendi arriba ja a 13 persones, de les quals sis són bombers. Estan sent ateses en diferents hospitals.

Així ho ha indicat el subdirector d'emergències de l'incendi, Jorge Suárez, en declaracions als mitjans de comunicació en els voltants de l'incendi, que ha calcinat pràcticament tota la façana d'un edifici.

S'han habilitat també hotels per a traslladar a les persones afectades pels incendis. També hi ha tres psicòlegs treballant i un monitor d'acompanyament dels equips de resposta davant emergències.

El Centre de Coordinació d'Emergències ha activat la situació 2 del Pla Territorial d'Emergències de la Comunitat Valenciana (PTECV) davant l'incendi declarat en un edifici del carrer Maestro Rodrigo de València i ha sol·licitat el suport de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

L'avís ha entrat en els serveis d'emergències a les 17.35 i devers una hora més tard l'edifici, pràcticament sencer, estava en flames. La Policia ha acordonat la zona, on es veu únicament l'esquelet de la part superior de l'edifici afectat i cauen elements en flames des dels pisos cremant. La Policia també ha tallat el trànsit en les avingudes General Avilés i Maestro Rodrigo en totes dues direccions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.