Setmanari d'informació local - 139 anys

Xanguito traurà el seu quart treball discogràfic aquest mes

56875

Comença el mes de març i els aficionats a la música, en general, i al grup Xanguito, en particular, estan d'enhorabona. El dia 21 d'aquest mes veurà la llum el seu nou treball. Serà el quart disc d'estudi des de la creació el 2017 d'aquesta banda consolidada al món de la música.

Dues setmanes després, iniciaran els concerts de presentació de les noves cançons del grup, sense deixar de banda els seus èxits més reconeguts. De moment, són tres els concerts confirmats de Xanguito. El primer a Barcelona, dijous 4 d'abril, amb el festival Guitar BCN 24, a la sala de concerts Luz de Gas. El segon, a Mallorca, dissabte 6 d'abril, a l'Auditori d'Alcúdia. I divendres 7 de juny hi ha un tercer programat a Menorca, al Teatre Casino 17 de gener, a Ciutadella.

Xanguito s’ha convertit en una de les bandes referencials de les Illes Balears, amb tres discs d’estudi: Beix, Milions d'estrelles, i Eufòria; cinc gires i més de dos-cents concerts a l'esquena. El grup ha revolucionat el panorama musical aconseguint fidelitzar un ampli públic i batent rècords: com a sis Premis Enderrock de la Música Balear (Millor artista, Millor disc; Millor cançó i Millor directe en dues ocasions), exhaurint les entrades als seus dos concerts al Teatre Principal de Palma.

El 2024 marca un punt culminant per a Xanguito amb el llançament del seu quart treball discogràfic. El grup mallorquí continuarà contagiant el seu optimisme amb cançons que estan deixant empenta al cor de la gent, i desplegant una experiència de coreografies i accions que conviden el públic a formar part de l'espectacle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.