Setmanari d'informació local - 138 anys

L'EMT activa millores a les seves línies a partir de dilluns

Una línia de bus de l'EMT circulant pels carrers de Palma. | Foto: Europa Press

L'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) activa a partir d'aquest pròxim dilluns, 4 de març, una sèrie de millores en diverses línies els dies laborables, amb increment de freqüències i sortides addicionals.

Les línies L5 (Es Rafal Nou - Plaça Progrés) i L8 (Son Roca – Sindicat) augmenten la freqüència, passant a donar servei cada 6/8 minuts. També la L25 (Arenal-Plaça de la Reina/Catedral) millora freqüència i passarà cada 10/11 minuts.

Altres línies afegeixen sortides addicionals a l'inici o final del dia, donant resposta a les necessitats detectades. Així, la L33 (Son Espases-Son Fuster) afegeix una nova sortida des de l'Hospital a les 22.45 hores, la L25 suma una primera sortida a les 5.25 hores des de l'Arenal i la L35 (Aquàrium - Plaça Reina/Catedral) afegeix una nova darrera sortida a les 00.45 hores. Finalment, la línia A2 (Aeroport-Arenal) incorporarà autobusos articulats a la seva ruta per a poder transportar més viatgers.

Amb l'objectiu d'adaptar els horaris a les necessitats operatives del servei, s'han modificat algunes sortides de les línies L7 (Son Gotleu-Son Serra/ Sa Vileta/Son Vida), L10 (Son Castelló-Sindicat), L12 (Sa Garriga-Nou Llevant), L19 (UIB i Parc Bit-Porta del Camp) , L20 (Portopí-Son Espases), L24 (Antiga Presó-Nou Llevant), L29 (Son Espases-Plaça del Progrés) i L39 (Son Espases-Palau de Congressos). No es preveuen canvis en caps de setmana ni festius fins finals de març. Des de l'EMT es recomana a les persones usuàries revisar els horaris de les seves línies freqüents a la web i l'app.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.